A legjobb fogorvosi rendelő Budapesten

A két hete indított szavazás eredménye alapján a budapesti fogorvosok versenyünket megnyert fogorvosi rendelőt szeretném bemutatni nektek. Mivel ez a fogászat nyerte meg a versenyt, általatok, biztos vagyok benne, hogy sokat ismeritek, de valószínűleg mégsem az összesen.

Először is azt szeretném tisztázni, hogy a Fogorvos Budapest egy magánrendelő, ahol mindenért fizetni kell. Szerény véleményem szerint, nincs az a pénz, amit az ember egészsége nem érne meg, tehát ezen én nem szoktam fennakadni. Biztos, ami biztos, jobban megbízok az olyan emberek munkájában, akiknek fizetek. Egyébként pedig azt meg tudjátok nézni hogy milyen összegekkel dolgoznak, ha a weboldalukon a jobb felső sarokba az Áraink menüre kattintotok. Ott aztán minden egyszerűen és tisztán le van írva.

Be vallom, azért is örülök ennyire, hogy ez a fogászat nyerte a versenyt, mert jómagam is erre szavaztam én nekem is ez a kedvencem. Ez pedig azért is jó, mert úgy tudom bemutatni nektek, hogy nemcsak a weboldalukon tájékozódom és onnan kapott információkat közlök veletek, hanem a személyes tapasztalataimat is meg tudom osztani veletek.

És kezdem is a tapasztalatommal: egy nagyon profi csapattal találkozhat az ember, ha ezt a fogorvosi rendelőt választja. Teljes mértékben érződik rajtuk a magabiztosság és a szakmaiság, és ami még kényelmesebbé teszi a helyzetét a vendégeknek az, hogy nagyon szívélyesen bánnak minden kedves betegükkel és azok családjával. Én a lányommal jártam ott többször is, akinek fogszabályzót kellett viselnie másfél évig. Ez idő alatt több alkalommal is vissza kellett mennünk, és néhány alkalom után már régi ismerősként kezeltek minket. Ez alatt nem értek semmiféle előnyös megkülönböztetést más betegekhez képest, hiszen az nem is lett volna fair. Egyszerűen csak megjegyezték a neveinket és mindig érdeklődtek a lányomtól, hogy mi a helyzet a suliban, meg hasonlóak. Szóval minden alkalommal jól éreztük ott magunkat.

Na de had meséljek akkor arról, hogy mit is tudnak ők. Mint ahogyan eddig kiderült, foglalkoznak fogszabályzással. Ezen túl, mivel nagyon sok embertől hallottam a rendelőben, ki kell emelnem: nagyon jól és megbízhatóan értenek a fogimplantátumokhoz és más, kivehető vagy rögzített típusú fogpótlásokhoz is. Na meg persze, ott vannak a tipikus, teljesen kihagyhatatlan feladatok: foghúzás, gyökérkezelés, fogtömés. Valamint, ott helyben készítenek rólad panoráma és/vagy periapikális fogászati röntgent, amelyek sok esetben elkerülhetetlenek, ahhoz hogy jól megismerjék a fogaidat és elhatározásra jussanak, hogy mi segíthet neked a legjobban, a problémádban. Oh és el ne felejtsem, hogy paradontológiával is foglalkoznak. Ezzel kapcsolatosan még soha nem volt a személyes, baráti körömben sem semmilyen tapasztalatom, úgyhogy nem akarok butaságot mondani, hogy mi is az, de ha kíváncsi vagy rá, nézz nyugodtan utána. Főleg, ha gyenge a fogínyed, mert annyit azért biztosra tudok, hogy annak nagy köze van hozzá.

Hogy mit találsz a weboldalukon? Szerintem a legjobb és legtartalmasabb fogászati weboldal, ami létezhet. A szükséges rosszon túl, mint például az adatvédelmi tájékoztató, minden betűje arany annak az oldalnak. Van egy menüpont, szintén a jobb felső sarokban, ahol megismerkedhetsz a rendelő munkatársaival. Ezt nagyon jó ötletnek tartom, én is sokat nézegettem őket, mielőtt oda vittem a lányomat, és sokkal meghittebben éreztem magam, amikor oda értem és nem egy teljesen idegen arc fogadott, hanem valaki, akiről már láttam egy képet és olvastam néhány sort róla.

Ha rákattintasz az oldalukra, a főoldalon rengeteg hasznos általános információt találsz a fogorvos kiválasztásától elkezdve, az implantátumok szerepéig mindenről, rövid. Ha azonban bővebben érdekelt vagy egy témában, akkor az oldal aljára csavarva ki is választhatod az adott témát: fogpótlás, fogászati implantátum, gyökérkezelés, bölcsességfog húzása, fogkő, csontpótlás, fogtömés és fogszabályzás. Anno, az én választásom pont ezért esett rájuk: örültem, hogy végre olvashatok néhány hasznos tartalmat a fogszabályzásról, mielőtt végleg eldöntöttem, hogy a lányomat elviszem fogorvoshoz.

Időpontot úgy lehet kérni tőlük, ha megadod az adataidat nekik a weboldalukon keresztül. Ott lehet írni egy üzenetet is: én abba belefoglaltam a gondot a lányom fogsorával kapcsolatosan, meg megadtam néhány információt róla, mint például azt, hogy hány éves meg hogy még soha nem volt lyukas foga. Nem tudom pontosan, milyen adat lehet fontos számukra, és valószínűnek tartom, hogy, mint szakértők, amúgy is rákérdeznek, de szerintem jó hatást kelt, ha már előre jelzel egy-két dolgot, ami segítheti az indulást. Aztán, lehet, hogy van olyan, aki semmit nem ír oda, ezt igazából én nem tudhatom. Szóval, csak annyit mondhatok, hogy örülök, hogy ők nyerték meg a szavazást, és buzdítok bárkit, aki bizonytalan a fogászati rendelő kiválasztásában, hogy próbálja ki Őket.