Flottakezelés okosan, korrekten, mert így is lehet ám!

Magyarországon a legtöbb vállalkozás kis és közép vállalkozás, de mégis a multiknál van a legtöbb pénz. Egy kisvállalkozásnak nagyon nehéz dolga van, ha hosszan, tartósan magas bevételt szeretne elérni. Ahhoz, hogy egy kisvállalat a lehető legnagyobb hasznot tudja elérni, minden forint elköltését alaposan meg kell terveznie. Le kell mondani minden felesleges kiadásról és nagyon kell figyelni arra, hogy mikor mire ruház be. Fejleszteni ugyanis muszáj, ha nem szeretnénk lemaradni a nagyvállalatok technológiája mögött, de mint kis cégeknek, sokkal kevesebb a lehetőségük erre. Gyakran a cég a méretéből adódóan sem tud olyan gazdaságos lenni, mint egy nagy vállalat, de közel ugyanazokkal a kiadásokkal kell szembenézniük.

Ilyen például a flottakezelés is. Ha egy vállalat háromnál több gépjárművel rendelkezik, akkor biztosan eljön az idő, mikor rájön, hogy flottakezelésre is szüksége van. A flottakezelés lényegében a gépjárművekkel kapcsolatos ügyek intézését jelenti, amelyeket egy külsős cég vesz át tőlünk. Ám a flottakezelés sokszor a nagyvállalatoknak sokkal olcsóbb, mint a kicsiknek, mivel ők nagy kedvezményeket kaphatnak, hogy nehogy elpártoljanak a cégektől. Az így kiesett bevételt pedig a kisebb ügyfeleken szeretnék visszahozni a cégek.

Hogy ezt elkerüljük, most bemutatok nektek egy nagyszerű flottakezelő céget, akiknél gyerekjáték a flottakezelés.

A flottauto nevű cég kifejezetten nagy figyelmet fordít a kis cégekre, ugyanolyan értékes üzleti partnernek tekinti őket, mint nagyobb társaikat, és náluk garantáltan nem vág át senki. Ők a flottakezelés szakértői, akik olyan csomagokat állítottak össze, amik nem csak nagy, hanem kis vállalkozásoknak is megfelelnek. Több csomag közül választhatnak az ügyfeleik, így minden cég megtalálja azt, amire neki szüksége van. Mert előfordulhat, hogy kisebb cégként olyan biztonságra vágyunk, mint a nagyok, és biztosan van olyan nagyvállalat, akiknek sok autójuk van, de nem kell annyi extra, mint amennyit a méretükből adódóan feltételezhetnénk.

A flottauto egy olyan cég, aki igyekszik az ügyfeleinek minden kívánságát teljesíteni. Segítséget nyújtanak az autókkal kapcsolatos teljeskörű ügyintézéssel kapcsolatban, és ha szükséges, még lízingelnek is számunkra autót!

Az oldalon egyből szembejön velünk, hogy ingyenes levélsorozatot küldenek azoknak, akik le szeretnének egy kicsit faragni a költségeikből. A cég nagyszerűen meglátta a lényeget, a kisvállalkozásoknak a legfőbb céljuk, hogy alacsonyan tartsák a kiadásaikat, és ezt felismerve építették fel flottakezelés szolgáltatásaikat.

A honlapokat böngészve egyből megtalálhatjuk, mik a leggyakoribb hibák, mikor autót vesznek a cégek. Sokszor előfordul, hogy nem becsülik meg, meddig hoz hasznot egy autó, és gyakran olyan járművekbe pumpálják a pénzt, amelyekbe már felesleges és úgyis le kell cserélni őket. Ha megfelelő flottakezelőt választ az ember, akkor ezzel nem lesz probléma.

Sokszor olyan emberekre hallgatnak a vezetők az autóvásárláskor, akikre nem kellene, és sokszor pont emiatt hoznak borzalmas döntéseket. A flottauto vezetősége a szaktudását kész átadni a vállalkozások döntéshozóinak, hogy a legmegfelelőbb gépjárművet vásárolják meg, ami az ő üzleti koncepciójukhoz a legjobban illik. Segítenek a tudatos autóválasztásban.

Abban is segítséget nyújtanak, hogy megtudjuk, számunkra melyik autó a legjobb: diesel, benzines vagy hibrid?

Illetve az ingyenesen letölthető 5 részből álló kiadványukban egyéb taktikákra is felhívják a figyelmünket, például arra, hogy mennyit számít egy jó gumiabroncs, vagy hogy milyen finanszírozási forma mivel jár.

Akinél éppen aktuális téma a flottakezelés, az rengeteget tanulhat ebből a kiadványból, ami ráadásul teljesen ingyenesen elérhető bárkinek.

Szerintem a korrektségnek mintapéldája ez, amikor egy cég annak ellenére is, hogy esetleg ne őket választjuk a végén, mindent megtesz azért, hogy a potenciális vásárlói megismerkedjenek a témával és jobban bele tudják ásni magukat abba.

A véleményeket olvasva pedig biztos vagyok benne, hogy egy nagyon jó szolgáltatóról van szó, mivel semmilyen negatívumot nem olvastam még róluk, ami manapság ritka.

Ahelyett, hogy színészeket kérnének fel a kis bemutatkozó videójukba, a cég egyik vezetője mesél a lehetőségeinkről és rövidesen bemutatja, amit az ingyenes anyagukban gyakorlati példákkal sokkal hosszadalmasabban el is magyaráz.

Ha minden ilyen vállalkozás így gondolkozna Magyarországon, és ugyanilyen segítőkészek lennének, akkor azt hiszem, hogy a kisvállalatok is sokkal jobban boldogulnának.

Azért gondoltam, hogy leírom ezt nektek, mert az egyik barátomnak éppen gépkocsikat kellett vásárolnia a cégük számára, és ő teljesen el volt veszve, nem tudta, hogy melyik kifejezés mit jelent, és hogy mivel is kellene kezdenie, hogy kellene nekiállnia keresgélni. Segítettem neki, és akkor akadtam rá erre a honlapra, az itt megszerzett információk alapján pedig el is tudta kezdeni a keresgélést, és amikor tárgyalni ment, akkor sem ült teljesen hülyén, hanem valamennyi fogalma már volt róla, hogyan is mennek ezek a dolgok.

Flottakezelés
flottakezelés

Ha valami komolyabb befektetésre készülünk, akkor érdemes előtte minden lehetőségünket feltérképezni és nem kell leragadni azoknál, amiket először találunk, mert ha egy kicsivel több időt fordítunk a keresésre, gyakran sokkal többet spórolhatunk, és megtalálhatjuk az igazán jó ajánlatokat, mint például amit ez az oldal, a flottauto kínál.

Ez örök érvényű tanács, nem csak cégként, hanem magánszemélyként is fordítsunk elég időt a tájékozódásra, és ne féljünk használni az internetet, hiszen itt lehet a legtöbb tanácsra és hasznos információra rábukkanni. Nem csak flottakezelés kapcsán, hanem gyakorlatilag bármilyen területen való beruházással kapcsolatban találhatunk remek ajánlatokat és segítségeket, csak meg kell tanulni ezeket észre venni. Nehéz jól beruházni, de az már biztos, hogy: Ha flottakezelés, akkor flottauto.