Kis szerencse és meleg kell a jó műsorokhoz

Egy helyi kis tévénél dolgozom már évek óta. A tél minden évben megkínoz bennünket sajnos, mert nincs egy megfelelően kiépített fűtési rendszer. Ez jelentősen megnehezíti a munkát. Lévén kis tévétársaság, nem sok pénz állt rendelkezésre a fejlesztésekre, ám nem rég felkeresett minket egy helyi lakos, hogy szívesen támogatna minket, ha még több politikai műsort sugároznánk. A főnökség megegyezett abban, hogy a kapott pénzből keresünk valami olcsó fűtési lehetőséget, a többit meg a stúdióra költjük.

Elmeséltem anyukámnak, aki rögtön átdobott nekem egy címet egy oldallal, amin minden kellő információt megtalálhattam az általa kiválónak talált padlófűtésről: https://elektromospadlofutes.info.

Ugyan az eredeti tervnél kicsit többet költöttünk, de azt kell mondanom, hogy megérte, hiszen a költségek azóta is térülnek vissza. Remek választás volt, ugyanis hosszútávon költséghatékonyabb megoldást jelent, teljes mértékben le tudtuk váltani a radiátorokat. Nem mellékesen azt jelentette, hogy emelni tudtuk a politikai műsorok számát, hiszen szívesebben jöttek el a kiváló körülmények közé. Ezzel emeltük a nézettséget, ami pénzt hozott a konyhára. Remek befektetés volt. Így is sokkal olcsóbban jöttünk ki, mint bármilyen egyéb módszerrel.

Eddig is nagy hangsúlyt fektettünk a környezetvédelemre, mind műsorok tekintetében, mind pedig abban, hogy például szelektíven gyűjtjük a szemetet és egyéb erre irányuló tevékenység formájában. Az elektromos padlófűtésünkről elmondhatjuk, hogy teljes mértékben környezet- és energiatudatos, összhangban a törekvéseinkkel. Szerencsére ez a rendszer nagyon biztonságos, se a burkolatra, sem pedig az emberre nem veszélyes, ugyanis alacsony üzemi hőmérsékleten működik és maximum 30 fokra melegszik fel, ráadásul mivel nem éget oxigént, ezért nem kell aggódni a mérgezéstől sem.

Tökéletes döntést hoztunk a https://elektromospadlofutes.info-val, hiszen ezáltal lettünk napról napra jobbak és jobbak. Szokták mondani, hogy csak az tud jó munkát végezni, aki jól érzi magát, hála nekik mi jól érezzük magunkat.