Legfrissebb híreink: a klíma nem csak hűt

Ti tudtátok, hogy a klímafelszerelések nem csak hűtésre alkalmasak. Ezek a szerkezetek már annyira okosak: van amelyikük fűtéskiegészítésre alkalmas és vannak olyanok is közöttük, amelyek klímával való fűtésre tökéletesen alkalmasak bárminemű más fűtőtest nélkül. Szerintem lassan itt lenne az ideje kitalálni valami új nevet a számukra, mert az hogy klíma, már rég hamis, az pedig hogy inverteres klíma nehezen megjegyezhető és kimondható, ráadásul még mindig szerepel benne a félrevezető klíma kifejezés.

Én a futesklimaval.com oldalról szereztem az információimat a témában. Egy remek oldal, ahonnan megtudod rendelni a fűtésre is alkalmas klímafelszerelésedet, ők pedig be is szerelik neked az otthonodba, szóval még ezzel sem kell bajlódni. Ráadásul a webshop választéka is nagyon bő: rengeteg márkájú darab található meg közöttük, úgyhogy mindenki kénye és kedvére válogathat.

És akkor itt van még egy nagy hír: lehet hogy már rég tudod, hogy lehet klímával fűteni, és arról is hallottál már, hogy valószínűleg olcsóbban kijön, mint más fűtés, mivel a folyamatos működés miatt szinte soha nem kell 100%-osan működnie. De arról hallottál már, hogyha ilyen készülékkel fűtesz, akkor igényelhetsz kedvezményes áramtarifát az áramszolgáltatódtól, melynek neve H-tarifa és október és április között működik. Valamint ha az ELMÜ vagy az ÉMÁSZ szolgáltatókhoz tartozol, akkor  GEO tarifát is igényelhetsz tőlük, ami szintén kedvezményeket jelent. Szerintem megéri kipróbálni. Remélem segíthettem ezekkel az új információkkal.